BPD:  de brink en waterzicht

Klant
BPD

Disciplines
Visuele identiteit
Beeldmerk
Brochures
Fotografie

Ruimte voor een gouden toekomst

Opdracht
Ontwikkel voor zowel voor De Brink als Waterzicht een passende visuele identiteit. Daarnaast zijn er, als ondersteuning tijdens de verkoopmanifestaties, diverse brochures vormgegeven voor de verschillende soorten woningen. 

De Brink en Waterzicht
Wie twijfelt tussen stadse dynamiek en dorpse rust, vindt de gulden middenweg in de wijken De Brink en Waterzicht. Dit zijn projecten in de wijk Bangert en Oosterpolder bij de dorpen Zwaag en Blokker. De Brink is een rustig gelegen wijk achter de karakteristieke Dorpsstraat en dichtbij het oude centrum van Zwaag.

‘Ruim en rustig. Kleurrijk en nieuw. Kindvriendelijk en speels. Groen en water...’ Positieve typeringen uit de mond van bewoners in Bangert en Oosterpolder.

Door op deze button te klikken kun je de brochure van TheSign aanvragen
ONZE BROCHURE

Zegt een beeld meer dan duizend woorden? Dan is het de hoogste tijd om onze brochure met werken voor merken te bekijken. Spreekt het aan? Dan maken we graag een afspraak.

MEER RESULTAAT?
LAAT MIJ MEEDENKEN

Rose de Jong
-> stuur e-mail
-> +31 (0)72 576 19 70

ONZE BROCHURE

Zegt een beeld meer dan duizend woorden? Dan is het de hoogste tijd om onze brochure met werken voor merken te bekijken. Spreekt het aan? Dan maken we graag een afspraak. KLIK HIER

MEER RESULTAAT?
LAAT MIJ MEEDENKEN