Hollandia Offset: Jubileum

Klant

Drukkerij Hollandia Offset

Disciplines

Concept ontwikkeling
Ontwerp
Opmaak
Redactie/regie
Tekst
Beeldmateriaal
Archivering

Website

Jubileumboek 100-jarig bestaan Hollandia offset

Het jubileumboek ontworpen en vormgegeven door TheSign en gedrukt door Hollandia. Gedrukt door......ruim 100 jaar is dat van toepassing op een enorme hoeveelheid drukwerk, in de meest uiteenlopende vormen en oplagen. Maar altijd met gebruikmaking van de modernste technieken.

Alvorens van start te gaan met de conceptontwikkeling van het boek vormen we eerst een redactieteam. Al brainstormend komen de eerste ideeen los voor het  jubileumboek. Belangrijk uitgangspunt is om de ontwikkeling vanaf de oprichting in 1905 van “Drukkerij Hollandia” en de latere overname van SDA (Stads Drukkerij Amsterdam) duidelijk over het voetlicht te brengen.

Het ontwerp van het jubileumboek geeft op een plezierig wijze een kijkje in de meer dan 100 jaar innoverende grafische industrie met als rode draad de ontwikkeling van affiches in Nederland. Affiches door de jaren heen zijn een afspiegeling van wat er in onze samenleving gebeurt. De grootste kunstenaars ontwierpen vanuit hun visie op kunst en cultuur affiches.

 100 jaar Drukkerij Hollandia, innoverend ondernemen met aandacht voor de menselijke maat.  

Branding en rebranding by TheSign Merkenbouwers

Vraag onze brochure aan

TheSign Merkenbouwer reclame- marketingbureau online en offline

MEER RESULTAAT?

LAAT MIJ MEEDENKEN