Hollandia offset:  jubileum

Klant
Rabobank Langedijk

Disciplines
Concept
Vormgeving
Tekst
Fotografie
Opmaak
Drukwerk

Één plus één is drie

Een goed boek of magazine maken is maatwerk dat begint met het bedenken van het concept. De visuele en tekstuele rode draad die door de hele productie loopt en de aanleiding ervan verduidelijkt en versterkt.

Voor de goede 'tone of voice' van het verhaal is het belangrijk dat de tekstschrijver weet wat z'n lezer beweegt en hoe die communiceert. Ook geldt hier de formule van 'hond bijt man of man bijt hond'. We bedoelen dat met creativiteit en vakmanschap elk verhaal interessant verteld kan worden. Zeker als tekst wordt aangevuld met juiste illustraties of fotografie. Dan wordt 'één plus één drie'.

 Op deze wijze ontwikkelde het creative team van Hollandse Roem het 100-jarig Jubileumboek voor Hollandia Offset. Over wat er in meer dan 100 jaar is gedrukt bij Hollandia Offset en een beknopte geschiedenis van de grafische ontwikkelingen in Nederland.

DE BROCHURE VAN HOLLANDSE ROEM

Klik hier om onze brochure te downloaden en ondek wat Hollandse roem de afgelopen jaren heeft gecreerd

TheSign Heerhugowaard: merkidentiteit - positionering - corporate storytelling - creatieve communicatie concepten - rebranding
MEER WETEN?
Van jubileumboek of magazine tot een uniek evenement of bedrijfsfeest. Voor elke opdracht formeren wij een team van specialisten.
DE BROCHURE VAN HOLLANDSE ROEM

Klik hier om onze brochure te downloaden en ondek wat Hollandse roem de afgelopen jaren heeft gecreerd

MEER WETEN?

Herbert de Jong
-> stuur e-mail
-> t. +31 (0)72 576 19 70