Bouwbedrijf De Geus: Jubileum

Klant

De Geus Bouw

Disciplines

Concept ontwikkeling
Ontwerp
Opmaak
Redactie/regie
Tekst
Beeldmateriaal
Archivering

100 jaar De Geus Bouw

100 jaar bestaat De Geus Bouw, bouwbedrijf in Broek op Langedijk. Een jubileum en mijlpaal om stil te staan bij de geschiedenis. Maar ook een moment om vooruit te kijken naar de toekomst.

Zo’n bijzondere mijlpaal, het 100-jarig bestaan, verdient aandacht. Want wat nu is bereikt, dat steunt op de schouders van velen door de jaren heen. Samen met de Geus Bouw zijn we van start gegaan om het jubileumjaar vorm te geven. Door o.a. het ontwikkelen van een Jubileumlogo, uitnodigingen en een prachtig jubileumboek.

TheSign heeft een concept ontwikkeld voor het jubileumboek. Dit concept vormt de basis van het boek, de rode draad. De volgende stap in de ontwikkeling van het boek, de vormgeving. De identiteit van De Geus is doorgevoerd in het jubileumboek. Dat betekent dat alle huisstijlelementen consistent zijn doorgevoerd. Het juiste logo, de juiste kleurstelling, gebruik van juiste lettertypes, etc.

In dit boek laten we zien hoe de familie “De Geus Bouw” heeft gebracht tot het bedrijf waar ze vandaag nog trots op mag zijn. We laten zien welke grote en kleine bouwprojecten bij hebben gedragen aan de kennis en ervaring die ze nu nog elke dag toepassen.

Sinds 1997 staat inmiddels de vierde generatie de Geus aan het roer van de onderneming.

Met respect voor het verleden, werkt De Geus Bouw verder aan de toekomst. 

Jubileumfeest cadeau voor relaties
Branding en rebranding by TheSign Merkenbouwers

Vraag onze brochure aan

TheSign Merkenbouwer reclame- marketingbureau online en offline

MEER RESULTAAT?

LAAT MIJ MEEDENKEN