GEMEENTE HHW: DE VAANDEL

Klant
Gemeente heerhugowaard

Disciplines
Positionering
Visuele identiteit
Beeldmerk
Advertenties
Brochures
Uitnodigingen
Evenementen
Fotografie
Bouwborden

De  Vaandel waar men duurzaam, veilig en met plezier kan ondernemen

Opdracht 
De Vaandel, het jongste bedrijventerrein, kenmerkt zich door een uiterst centrale ligging in Noord-Holland. TheSign Merkenbouwer heeft de naam “De Vaandel” bedacht en tevens het beeldmerk, als onderdeel van de huisstijl en de identiteit. Zo ontwikkelde we tevens de positionering en visuele identiteit voor De Vaandel. In het campagnebeeld staan diversen ondernemers als vaandeldragers uit Heerhugowaard centraal en treden zo op als ambassadeurs.
Communicatiemiddelen: advertentiecampagne, brochures, evenementen en bouwborden.

Heerhugowaard is pionier op het gebied van duurzaamheid. Met de eerste emissie neutrale woonwijk van Nederland staan zij op de kaart als Stad van de Zon. Heerhugowaard biedt ondernemers op diverse bedrijventerreinen met een geheel eigen karakter, ruimte om te ondernemen.

ONZE BROCHURE

Zegt een beeld meer dan duizend woorden? Dan is het de hoogste tijd om onze brochure met werken voor merken te bekijken. Spreekt het aan? Dan maken we graag een afspraak. KLIK HIER

MEER RESULTAAT?
LAAT MIJ MEEDENKEN
Door op deze button te klikken kun je de brochure van TheSign aanvragen
ONZE BROCHURE

Zegt een beeld meer dan duizend woorden? Dan is het de hoogste tijd om onze brochure met werken voor merken te bekijken. Spreekt het aan? Dan maken we graag een afspraak.

MEER RESULTAAT?
LAAT MIJ MEEDENKEN

Rose de Jong
-> stuur e-mail
-> +31 (0)72 576 19 70