Ons werk

TheSign specialist in het bouwen van merken.

TheSign is gespecialiseerd in het bouwen aan en onderhouden van merken.
In het zichtbaar maken van organisaties, producten en diensten.
We doen dit professioneel, doordacht en met passie.

Merken daar draait alles om. Ze beïnvloeden ons leven op allerlei manieren. Bewust, omdat merken ons helpen uit te dragen wie we zijn, wat we zouden willen zijn of waar we voor staan. Onbewust, omdat merken ons gedrag beïnvloeden.

Om zichtbaar te worden en te blijven bij de  doelgroepen  is het ontwikkelen van een eigen identiteit met een eigen persoonlijkheid essentieel voor bedrijven en organisaties.

Branding is een must

De wereld blijft in beweging. Maar ook in de wereld van marketingcommunicatie verandert er veel. De laatste jaren zijn er zóveel ontwikkelingen geweest dat het bijna niet bij te houden was. Nieuwe vormen van communicatie, andere verdienmodellen, nieuwe apparaten, etc. Door al deze veranderingen blijf je ook zelf in beweging en maak je keer op keer weer nieuwe keuzes.

Voor branding moet je consistent blijven: weet waar je voor staat, wie je bent en wat je bestaansrecht is. Vanuit je vaste waarden, kun je veranderingen omarmen en inkleuren (of juist zo laten). Branding is weten wie je als organisatie bent, dat vertellen en laten ervaren. Wees trouw aan je merk, de rest is flexibel. Dat is waar branding voor zorgt

Ontdek ons werken voor merken
Merk -  waardig - werk. Dat is wat wij maken. Net even anders

Branding en rebranding by TheSign Merkenbouwers

Vraag onze brochure aan

TheSign Merkenbouwer reclame- marketingbureau online en offline

MEER RESULTAAT?

LAAT MIJ MEEDENKEN