babbels: nieuwE identiteit

Klant
Kinderopvang Babbels

Disciplines
Character Design
Interieur
Huisstijl
Buitenreclame
Flyers
Boek
Specials
Fotografie
Internetsite

Website
kinderopvangbabbels.nl

Nieuwe identiteit Kinderopvang Babbels

Opdracht
Creëer een fantasie wereld waar kinderen zich thuis voelen en ouders een vertrouwd gevoel hebben.
Zo ontwikkelden we samen met de opdrachtgever een nieuwe identiteit en positionering. De babbelsfamilie van ruim twintig dieren in avontuurlijke omgevingen. Een gemêleerd gezelschap met elk hun eigen karakter eigenschappen.
Sjuul de roze giraf is de langste van het hele stel en stoere Sjoerd de trotse leeuw. Dirk de beer is onze dromer maar ontzettend lief en Sjaan een hele sjieke dame met mooie streepjes op een rij.

Dit totaalconcept is doorgevoerd in het interieur van de diversen locaties, flyers, evenementen, babbelsboek en een kleurrijke site.

Babbels
Bij kinderopvang Babbels ontdek je de wereld om je heen. De deur staat voor je open!
Bij babbels ben je welkom om te spelen en te chillen. Samen of soms even lekker alleen. Buiten op het plein of in een klein knus hoekje. In de speelhoeken en lekker aan tafel. Wil je creatief bezig zijn? Doe mee en knutsel iets leuks of bak wat lekkers. Van elke dag maken we een feestje. We gaan erop uit, doen leuke spelletjes en te gekke activiteiten.

ONZE BROCHURE

Zegt een beeld meer dan duizend woorden? Dan is het de hoogste tijd om onze brochure met werken voor merken te bekijken. Spreekt het aan? Dan maken we graag een afspraak. KLIK HIER

Door op deze button te klikken kun je de brochure van TheSign aanvragen
ONZE BROCHURE

Zegt een beeld meer dan duizend woorden? Dan is het de hoogste tijd om onze brochure met werken voor merken te bekijken. Spreekt het aan? Dan maken we graag een afspraak.

MEER RESULTAAT?
LAAT MIJ MEEDENKEN

Rose de Jong
-> stuur e-mail
-> +31 (0)72 576 19 70

MEER RESULTAAT?
LAAT MIJ MEEDENKEN