Nederlands Loodswezen: IMPA 2024 

Klant

Nederlands Loodswezen
IMPA 2024

Disciplines

Communicatieconcept
Evenementen logo
Visuele Identiteit
Promotie materiaal
Binnen en buitenreclame
Content
Advertising
Social Media
Beeldtaal
Fotografie/beeldbewerking
Website
Goody Bag
Event

Website

Impa2024.com

Visuele identiteit voor het 26e IMPA congres in Rotterdam

Het internationale congres van IMPA (International Marine Pilots' Association) vindt elke vier jaar plaats; in 2024 is Nederland de gastheer. Het 26e congres, wat gehouden wordt in April 2024, wordt georganiseerd door het Nederlands Loodswezen. Tijdens dit meerdaagse congres worden ruim 500 internationale gasten ontvangen in Rotterdam.

Opdracht

Bij TheSign Merkenbouwer kregen we de eer om de volledige communicatie te ontwikkelen voor dit bijzondere event. Onze taak begon met het creëren van een creatief concept, inclusief thema en beeldtaal, dat vervolgens werd toegepast op alle communicatiedragers. Van het evenementenlogo tot advertenties, promotiemateriaal en goodiebags – alles werd door ons ontworpen.

Maar daar stopte het niet. We gingen nog een stap verder door ook een speciale website te ontwikkelen voor de gasten en standhouders. Op deze website konden gasten eenvoudig hun reserveringen doen via een handig ticketsysteem.

Het resultaat? Een unieke vormgeving die opvalt en tegelijkertijd een eigentijdse uitstraling heeft. Onze creatie is doordrenkt met herkenbare Nederlandse elementen, perfect passend bij het ons Delftsblauwe thema.

We zijn trots op het eindresultaat en kijken er naar uit om dit bijzondere evenement tot een groot succes te maken. Bekijk alvast onze ontwerpen en laat je inspireren!"

Impa horizontaal 02
Branding en rebranding by TheSign Merkenbouwers

Vraag onze brochure aan

TheSign Merkenbouwer reclame- marketingbureau online en offline

MEER RESULTAAT?

LAAT MIJ MEEDENKEN