margret snelleman: nieuwE identiteit

Klant
Margret Snelleman

Disciplines
Positionering
Visuele identiteit
Beeldmerken
Huisstijl
Pictogammenstijl
Internetsite
Fotografie

Website
Margretsnelleman.nl

Margret  gunt kinderen alle geluk en plezier van de wereld

Opdracht
Een nieuwe identiteit voor Margret Snelleman, een identiteit met een sterke personificatie en kindvriendelijkheid . Het gaat tenslotte om kinderen en gevoelige onderwerpen. Twee kleurrijke beeldmerken, een zeer onderscheidende huisstijl en internetsite dragen hierin bij. 
Dit alles komt te samen in het uitermate kindvriendelijke en toegangkelijke onderkomen van Margret haar praktijk.

Het ouderschap is één van de belangrijkste taken die je als mens kunt vervullen. Het is voor velen het mooiste, het moeilijkste, leukste,  frustrerendste én het dierbaarste wat er is. Het zet in ieder geval van alles in beweging. 
Terwijl je kind zich ontwikkelt, krijg je zelf de kans je te ontwikkelen als opvoeder en als mens. 

Maar soms gaat het gewoon niet zoals je het graag zou willen.
Met creativiteit, fantasie, integriteit, humor, diepgang en natuurlijk haar vakkennis helpt Margret kinderen én ouders problemen op te lossen of er mee om te leren gaan.

In 2012 heeft Margret zich gespecialiseerd in rouw- en verliesbegeleiding. Als een van de weinige therapeuten in haar regio helpt zij kinderen, jongeren en gezinnen bij het “verwerken” van een groot verlies.

Door op deze button te klikken kun je de brochure van TheSign aanvragen
ONZE BROCHURE

Zegt een beeld meer dan duizend woorden? Dan is het de hoogste tijd om onze brochure met werken voor merken te bekijken. Spreekt het aan? Dan maken we graag een afspraak.

MEER RESULTAAT?
LAAT MIJ MEEDENKEN

Rose de Jong
-> stuur e-mail
-> +31 (0)72 576 19 70

ONZE BROCHURE

Zegt een beeld meer dan duizend woorden? Dan is het de hoogste tijd om onze brochure met werken voor merken te bekijken. Spreekt het aan? Dan maken we graag een afspraak. KLIK HIER

MEER RESULTAAT?
LAAT MIJ MEEDENKEN