BPD:  Positionering Bangert & Oosterpolder

Klant
BPD

Disciplines
Positionering
Visueel concept
Beeldmerk(en)
Huisstijl
Advertenties
Brochures
Bouwbord
Internetsite
Fotografie

Bangert en Oosterpolder: "Wonen tussen dorp en stad" 

Bangert en Oosterpolder ligt aan de noordoostkant van Hoorn, aan de oude dorpslinten van Blokker en Zwaag. Hier kun je landelijk wonen met het historische centrum van Hoorn op fietsafstand! Ruime woningen, gezellige straten én ruimte voor een bootje: Bangert en Oosterpolder heeft het allemaal! De afwisselende gevels en de vele groen- en waterpartijen maken Bangert en Oosterpolder tot een echte West-Friese wijk die mensen uit Hoorn en van ver daarbuiten aanspreekt.

Opdracht
Ontwikkel een visuele identiteit en de positionering voor de nieuwbouwwijk Bangert & Oosterpolder. In deze wijk komen 3400 koop- en huurwoningen voor uiteenlopende doelgroepen: starters en jonge gezinnen, tweeverdieners, maar ook senioren. 
Hiervoor ontwikkelde we het concept: "Wonen tussen dorp en stad", met als variaties “spelen - , genieten - , samen - , ruimte - en bouwen tussen dorp en stad”
De identiteit van het beeldmerk is de vorm van de wijk met daarin al zijn kleurrijke variaties.
Dit concept is terug te zien in de labels, advertenties en bouwbord enz.

ONZE BROCHURE

Zegt een beeld meer dan duizend woorden? Dan is het de hoogste tijd om onze brochure met werken voor merken te bekijken. Spreekt het aan? Dan maken we graag een afspraak. KLIK HIER

MEER RESULTAAT?
LAAT MIJ MEEDENKEN
Door op deze button te klikken kun je de brochure van TheSign aanvragen
ONZE BROCHURE

Zegt een beeld meer dan duizend woorden? Dan is het de hoogste tijd om onze brochure met werken voor merken te bekijken. Spreekt het aan? Dan maken we graag een afspraak.

MEER RESULTAAT?
LAAT MIJ MEEDENKEN

Rose de Jong
-> stuur e-mail
-> +31 (0)72 576 19 70