THESIGN

MERKENBOUWER

Wij  willen werken aan merken die er toe doen. Om echte waarde en betekenis te hebben voor anderen.

THESIGN

MERKENBOUWER

Wij  willen werken aan merken die er toe doen.
Om echte waarde en betekenis te
hebben voor anderen.

Wij zijn thesign merkenbouwer

Wij zijn TheSign. Merkenbouwers in hart en nieren. Wij maken mooi mooier. Vers verser. Leuk leuker. Kleur kleurrijker. En echt echter…

Om je als organisatie te onderscheiden in de markt is een goed product of dienst alleen niet meer voldoende. De merkbeleving van een organisatie wordt steeds belangrijker.

Het gaat om de organisatie en het verhaal erachter. Waar staat ze voor? En wat draagt ze uit?

Samen vormen ze de merkpersoonlijkheid. En het is die persoonlijkheid waar mensen – klanten – zich aan spiegelen en verbinden. Want met de merkpersoonlijkheid drukken we zélf uit wie we zijn en waar we voor staan.

 Om als merk zichtbaar te zijn, moet je duidelijk communiceren waar je voor staat. Dat is de reden waarom TheSign mooi mooier maakt. Vers verser. Leuk leuker. Kleur kleurrijker. Of echt echter…

Het is ons professioneel vermogen om de kracht van een product, dienst of organisatie naar boven te halen en uit te vergroten zodat niemand dit meer over het hoofd kan zien.

Zo bouwen we een merk. Zo onderhouden we een merk. Dat doen we professioneel en met passie. Dat is ons merk waardig werk.

Zo bouwen wij een merk

HERBERT DE JONG  Art director

Rose de jong marketeer

Raymond de jong designer