De keerkring: nieuwE identiteit

Klant
De Keerkring

Disciplines
Visuele identiteit
Positionering
Beeldmerk
Huisstijl
Brochure
Internetsite
Fotografie

Website
uitvaartdekeerkring.nl

Mooi over de horizon, dat is de kern van wat de Keerkring doet, samen met u.

De Keerkring is een kleinschalige uitvaartonderneming die mensen begeleidt bij de vormgeven van de begrafenis of crematie. Elk mens verdient het om na zijn/haar overlijden nog eenmaal respectvol verzorgd te worden. Het is letterlijk het laatste wat we voor onze dierbaren kunnen doen.  Op een liefdevolle manier een persoonlijk afscheid voorbereiden en een overledene respectvol verzorgen voor zijn of haar laatste reis. 

Opdracht
Ontwikkel een visuele identiteit die vernieuwend, warm en ontzorgend overkomt. De naam “de keerkring” is afgeleid van het adres waar De Keerkring is gevestigd. Maar de betekenis reikt verder.
De keerkringen zijn twee denkbeeldige cirkels rond de aarde die de stand van de zon verbinden met de overgang naar zomer en winter. Een mooie symboliek voor de eeuwigdurende cyclus van leven en dood. De vogel in het logo is de tropische Keerkringvogel, die het grootste deel van zijn leven alleen en  boven zee doorbrengt.

Door op deze button te klikken kun je de brochure van TheSign aanvragen
ONZE BROCHURE

Zegt een beeld meer dan duizend woorden? Dan is het de hoogste tijd om onze brochure met werken voor merken te bekijken. Spreekt het aan? Dan maken we graag een afspraak.

MEER RESULTAAT?
LAAT MIJ MEEDENKEN

Rose de Jong
-> stuur e-mail
-> +31 (0)72 576 19 70

ONZE BROCHURE

Zegt een beeld meer dan duizend woorden? Dan is het de hoogste tijd om onze brochure met werken voor merken te bekijken. Spreekt het aan? Dan maken we graag een afspraak. KLIK HIER

MEER RESULTAAT?
LAAT MIJ MEEDENKEN