Rabobank langedijk:  jubileum

Klant
Rabobank Langedijk

Disciplines
Concept
Vormgeving
Tekst
Fotografie
Opmaak
Drukwerk

Altijd een aanleiding voor een goed verhaal

Het uitgeven van een boek of magazine heeft natuurlijk een aanleiding nodig. Zo'n aanleiding kan zijn: een bijzondere gebeurtenis, prestatie, product of een jubileum.

Daarnaast kan een magazine of boek kan ook prima worden ingezet als marketing- of managementtool. Een instrument om te inspireren of om meer engagement te bewerkstelligen bij suspects, prospects, klanten en personeel.

Voor Hollandse Roem is elke aanleiding goed genoeg. Met passie, creativiteit en vakmanschap komt een goed verhaal tot stand dat voorzien is van een sterke rode draad, doorvertaald in tekst, beeld en vormgeving.

 !00 jaar Rabobank Langedijk is zo’n prachtboek. Over 100 jaar cooperatief bankieren en maatschappelijk betrokken zijn, vormgegeven middels een onderscheidend design.

 

DE BROCHURE VAN HOLLANDSE ROEM

Klik hier om onze brochure te downloaden en ondek wat Hollandse roem de afgelopen jaren heeft gecreerd

Van jubileumboek of magazine tot een uniek evenement of bedrijfsfeest. Voor elke opdracht formeren wij een team van specialisten.
DE BROCHURE VAN HOLLANDSE ROEM

Klik hier om onze brochure te downloaden en ondek wat Hollandse roem de afgelopen jaren heeft gecreerd

MEER WETEN?

Herbert de Jong
-> stuur e-mail
-> t. +31 (0)72 576 19 70

TheSign Heerhugowaard: merkidentiteit - positionering - corporate storytelling - creatieve communicatie concepten - rebranding
MEER WETEN?