Jan kamp schilders: nieuwE identiteit

Klant
Jan Kamp Schilders

Disciplines
Positionering
Visuele identiteit
Huisstijl
Internetsite
Kleding
Busbedrukking
Outdoor Advertising
Fotografie

Jan Kamp Schilders is al meer dan 100 jaar het schildersbedrijf in Bergen en de regio Alkmaar

Opdracht
Jan Kamp Schilders ontwikkelt zich om meerdere fronten waardoor zij zich opnieuw gaan positioneren.

De opdracht: Positioneer Jan Kamp Schilders op een manier die past bij de nieuwe ingeslagen weg. En ontwikkel een nieuwe identiteit voor Jan Kamp Schilders. Een visuele identiteit die onderscheidend, modern, professioneel en opvallend overkomt. En zorg dat het vakmansschap uitstraalt en kleurrijk is. 

Jan Kamp Schilders
Al enige jaren staat de 3e generatie aan het roer bij Jan Kamp Schilders in de persoon van Jan Wouter Kamp. Het bedrijf ontwikkelt zich verder, is innovatief en maakt gebruik van de nieuwste technieken en  juiste nieuwste materialen. 
De vakmensen van Jan Kamp Schilders en de professionele duurzame producten die zij gebruiken, maakt de juiste combinatie voor het Jan Kamp Schilders Kwaliteit. Het schildersbedrijf voor onder andere binnen- en buitenschilderwerk, spuitwerkzaamheden, behangwerk,  glasherstel, houtrot-reparaties en kleuradvies. 

ONZE BROCHURE

Zegt een beeld meer dan duizend woorden? Dan is het de hoogste tijd om onze brochure met werken voor merken te bekijken. Spreekt het aan? Dan maken we graag een afspraak. KLIK HIER

Door op deze button te klikken kun je de brochure van TheSign aanvragen
ONZE BROCHURE

Zegt een beeld meer dan duizend woorden? Dan is het de hoogste tijd om onze brochure met werken voor merken te bekijken. Spreekt het aan? Dan maken we graag een afspraak.

MEER RESULTAAT?
LAAT MIJ MEEDENKEN

Rose de Jong
-> stuur e-mail
-> +31 (0)72 576 19 70

MEER RESULTAAT?
LAAT MIJ MEEDENKEN