GEMEENTE HHW: HET LAND VAN LUNA

Klant
Gemeente heerhugowaard

Disciplines
Positionering
Visuele identiteit
Beelmerk labels
Advertenties
Bilboards
Bewegwijzering
Internetsite
Landmark
Fotografie

 

Land van Luna: Opgroeien en relaxen in het groen

Opdracht
Ontwikkel een positionering en visuele identiteit voor het plangebied “Land van Luna” in Heerhugowaard Zuid.  In de communicatie staat de diversiteit van de doelgroep centraal,  zijn er bilboards en bewegwijzering  op de toegangswegen, advertenties ter aankondiging van de verkoopmanifestatie, landmark en een informatieve internetsite ingezet.

Land van Luna
Bestemd voor mensen die zelf hun droomhuis willen bouwen in het Land van Luna. 
Met een groen gezicht en een uiterst praktische ligging. Het Land van Luna is daardoor aantrekkelijk voor een brede bewonersgroep: gezinnen met opgroeiende kinderen, tweeverdieners die in een ruime cirkel rond Heerhugowaard werken en actieve levensgenieters met veel vrije tijd. Een wijk om relaxed in te spelen en leven!  

ONZE BROCHURE

Zegt een beeld meer dan duizend woorden? Dan is het de hoogste tijd om onze brochure met werken voor merken te bekijken. Spreekt het aan? Dan maken we graag een afspraak. KLIK HIER

MEER RESULTAAT?
LAAT MIJ MEEDENKEN
Door op deze button te klikken kun je de brochure van TheSign aanvragen
ONZE BROCHURE

Zegt een beeld meer dan duizend woorden? Dan is het de hoogste tijd om onze brochure met werken voor merken te bekijken. Spreekt het aan? Dan maken we graag een afspraak.

MEER RESULTAAT?
LAAT MIJ MEEDENKEN

Rose de Jong
-> stuur e-mail
-> +31 (0)72 576 19 70