TheSign Merkenbouwer

Reclamebureau in Alkmaar e.o.

Is het tijd voor een nieuwe richting voor uw bedrijf met een nieuwe uitstraling in de vorm van een nieuw logo - huisstijl – communicatieplan – website – communicatiemiddelen – enz.?

Of bent u opzoek naar een reclamebureau dat samen met u een arbeidsmarktcampagne ontwikkelt? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

TheSign Merkenbouwer, reclamebureau in de regio Alkmaar, is gevestigd op de Rustenburgerweg in Heerhugowaard. Wij zijn een professioneel en creatief reclamebureau en professionaliseren de marketing en communicatie van bedrijven en organisaties en  zijn werkzaam voor een tal van bedrijven in de omgeving van Alkmaar.

Je hebt maar één kans voor de eerste indruk. Zowel voor mensen maar ook voor merken, producten, bedrijven, organisaties of gemeentes……. Door het merk te zien als een persoonlijkheid kun je de rationele en emotionele waarden meten. “Look and feel” zijn hierbij het belangrijkste.

Oftewel: Welk gevoel roept het merk op? Spreekt hetgeen we zien ons aan…? Logo, beeldmerk, pay-off, huisstijl, kleur- en taal gebruik, het speelt allemaal mee in ons oordeel over een merk.

Succesvol bouwen aan merken vraagt om een vertaalslag in woord en beeld die het juiste gevoel oproept bij de ontvanger ervan. Daarbij is een goede mediastrategie eveneens van belang. Omdat communicatie steevast verloopt via meerdere kanalen. Vrijwel elke doelgroep heeft inmiddels z’n eigen medium. Een sterk cross- of multimediale aanpak is dan ook noodzakelijk.

De juiste indruk
De sterkste indruk

ons specialisme

Logo, huisstijl &  vormgeving

Alles start met een idee, een concept, een vertrekpunt. Dit vertrekpunt is de basis die gebruikt wordt tijdens het vormgevingsproces voor  logo – huisstijldragers - brochure – mailing -

Branding, rebranding & strategie

Belangrijk voor branding en rebranding is om antwoord te geven een aantal vragen zoals wat zijn je merkwaarden – hoe ga je het bedrijf positioneren – wie is je doelgroep. De antwoorden zijn de basis voor het uitwerken van de branding en hiervoor een strategie voor te ontwikkelen.

Webdesign & SEO

Een goede website moet de aandacht van de bezoeker vasthouden. Dit doe je o.a. door gebruik te maken van een goede techniek – aansprekend beeldmateriaal – leesbare teksten. Thesign ontwikkelt en bouwt websites van A tot Z. Wij zorgen voor het ontwerp – het concept – beeldmateriaal – teksten en vullen van de website.

Online marketing

Een aansprekende website is een van de onderdelen van online marketing maar in een lege winkelstraat wordt de winkel niet gevonden. Daarom is het belangrijk om ook social media kanalen in te zetten naast Google Ads en advertenties op social media.

Arbeidsmarktcommunicatie, employerbranding & Wervingscampagnes

Goed werkgeverschap, employerbranding, is noodzakelijk bij het ontwikkelen van een goede arbeidsmarktcommunicatie. Met welk verhaal past bij het bedrijf en het personeel waar je naar op zoek bent.

Video, Fotografie & Beeldstrategie

Beeldmateriaal is ondersteunend aan het verhaal, de boodschap, die je aan de doelgroep wilt vertellen. Het is belangrijk om hiervoor een beeldstrategie voor te ontwikkelen zodat de look and feel van de gekozen beeldstrategie telkens weer consistent wordt doorgevoerd.

TheSign  Hard aan het werk.  Hart voor uw merk

Merken bouwen, merken onderhouden is en blijft mensenwerk. En draait het om menselijke eigenschappen, zoals: kennis, ervaring, betrokkenheid, vakmanschap, samenwerking, passie en creativiteit. Met andere woorden: om het juiste team op uw project.

Wat we doen, doen we met hart en ziel. TheSign, reclamebureau in Heerhugowaard, ondersteunt en helpt u de identiteit van uw merk zichtbaar te maken. We ontwikkelen hiervoor een onderscheiden en creatief communicatieplan. Maar dit kunnen we niet alleen. Samen met u starten we het project en samen realiseren we doelstellingen.

Meer resultaat?  Meer resultaat?

We komen graag naar u toe. Maar het kan ook bij ons op kantoor in Heerhugowaard. U zeg het maar. We leren uw organisatie of bedrijf graag kennen. Ook de mensen erachter. Want als we een ding graag aan u duidelijk willen maken dan is dat onze passie en plezier voor ons vak. En onze oprechte interesse voor uw bedrijf of organisatie.

ONZE BROCHURE

Zegt een beeld meer dan duizend woorden? Dan is het de hoogste tijd om onze brochure met werken voor merken te bekijken. Spreekt het aan? Dan maken we graag een afspraak. KLIK HIER

MEER RESULTAAT?
LAAT MIJ MEEDENKEN