Registreer uw merk

Registreer mijn merk

Een belangrijk onderdeel van het bouwen van een merk is het registreren ervan in het merkenregister. Het merkenrecht beschermt de brand en biedt een keur aan mogelijkheden om op te treden tegen inbreukmakers en meelifters.

Voordelen

  • Bescherming tegen misbruik van naam/logo/imago
  • Als merkhouder ben je exclusief bevoegd om jouw brand in een bepaald gebied (Benelux, Europa of internationaal) te gebruiken.
  • ® toegevoegd aan het logo wekt vertrouwen op bij stakeholders
  • Door het registreren is de naam en/of het logo waardevol geworden, het kan worden verkocht of in (sub)licentie worden gegeven.

Wil je ook jouw unieke naam, logo en/of huisstijl als merk registreren, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken namelijk nauw samen met het gerenommeerde merkenbureau Registreermijnmerk.nl. Een merkenbureau dat internationaal opereert met altijd de beste prijs- en kwaliteitsverhouding.

Registreermijnmerk.nl deponeert en registreert  snel, adequaat en deskundig jouw brand. Afhankelijk van de wensen wordt de naam en/of het logo in de Benelux, Europa of internationaal vastgelegd.

Al vanaf een eenmalig bedrag van € 495,-- exclusief BTW verkrijg je 10 jaar een exclusief merkrecht in de Benelux.

Door onze unieke samenwerking bieden we je standaard 10 % korting op een merkregistratie! Je betaalt dan dus niet € 495,-- voor een Benelux merkregistratie, maar slechts € 445,50! Het enige wat je moet doen is aangeven is onze relatie.

Voor meer informatie kijk op www.registreermijnmerk.nl of neem contact op met Kees Meijer op 072 511 40 32.

Uiteraard kun je ook eerst ons contact opnemen.

Contact