Ontwerp en design Sportkleding Corus by TheSign Merkenbouwer
Ontwerp en design Sportkleding Corus by TheSign Merkenbouwer

CORUS:  corporate Sportkledinglijn

Klant
Corus

Disciplines
Corporate sportkledinglijn

Ontwikkeling corporate sportkledinglijn 

Nadat in 1999 de fusie tussen Koninklijke Hoogovens en Corus was afgerond kwam via de afdeling Corporate Communications de vraag bij ons of we de sportkledinglijn voor het nieuwe Corus wilde ontwerpen en begeleiden. Gesport werd er al jaar en dag bij het bedrijf, van bedrijfsvoetbal tot een wielerploeg en zaalvoetbal teams tot marathonlopers.

Opdracht
Voer de nieuwe huisstijl door op een sportkledinglijn.
Een eerste indruk maken kan maar één keer. Dit geldt voor bedrijfskleding maar ook voor sportkleding. De nieuwe huisstijl moest doorgevoerd worden op een totale sportkledinglijn, die duidelijk de nieuwe identiteit moest uitstralen en herkenbaar moest overkomen. Herkenning schept vertrouwen, en vertrouwen schept business. Producten met een eigen design zijn een doeltreffend communicatiemiddel en staat veelal voor professionaliteit.

Naast kledinglijn zijn er ook fraaie sporttassen ontwikkeld met een duidelijke Personal Branding. Met als uiteindelijk resultaat een professionele uitstraling.

Door op deze button te klikken kun je de brochure van TheSign aanvragen
ONZE BROCHURE

Zegt een beeld meer dan duizend woorden? Dan is het de hoogste tijd om onze brochure met werken voor merken te bekijken. Spreekt het aan? Dan maken we graag een afspraak.

MEER RESULTAAT?
LAAT MIJ MEEDENKEN

Rose de Jong
-> stuur e-mail
-> +31 (0)72 576 19 70

ONZE BROCHURE

Zegt een beeld meer dan duizend woorden? Dan is het de hoogste tijd om onze brochure met werken voor merken te bekijken. Spreekt het aan? Dan maken we graag een afspraak. KLIK HIER

Button met contact informatie over TheSign Merkenbouwer Heerhugowaard - regio Alkmaar
MEER RESULTAAT?
LAAT MIJ MEEDENKEN