Gemeente Heerhugowaard: identiteit

Klant
Gemeente heerhugowaard

Disciplines
Visuele Identiteit Positionering
Diverse beeldmerken
Huisstijl uitingen
Wagenpark
Brochures
Flyers
Kleding

Heerhugowaard, stad van kansen

Opdracht
Ontwikkel een nieuwe identiteit voor Gemeente Heerhugowaard.
TheSign Merkenbouwer heeft deze ontwikkeld met als resultaat: een herkenbare en dynamische visuele identiteit, waar we bijzonder trots op zijn.
Van burgemeester beeldmerk voor officiele stukken tot diversen "parelbeeldmerken" voor o.a De Stad van de Zon, De Draai, De Vaandel,  Duurzaam Heerhugowaard en Het Sociaalplein.
De huisstijl is op alle communicatiemiddelen doorgevoerd zo ook op het electrische wagenpark.

Heerhugowaard
Zeer zeker ook de stad van benutte kansen. Enige tientallen jaren geleden telde Heerhugowaard niet meer dan zesduizend inwoners. Nu, anno 2020, wonen meer dan 50.000 mensen in Heerhugowaard.

Onderscheidend is Heerhugowaard in duurzaamheid. De Stad van de Zon spreekt internationaal tot de verbeelding. Bij zo’n gemeente past een onderscheidende huisstijl.

Door op deze button te klikken kun je de brochure van TheSign aanvragen
ONZE BROCHURE

Zegt een beeld meer dan duizend woorden? Dan is het de hoogste tijd om onze brochure met werken voor merken te bekijken. Spreekt het aan? Dan maken we graag een afspraak.

MEER RESULTAAT?
LAAT MIJ MEEDENKEN

Rose de Jong
-> stuur e-mail
-> +31 (0)72 576 19 70

ONZE BROCHURE

Zegt een beeld meer dan duizend woorden? Dan is het de hoogste tijd om onze brochure met werken voor merken te bekijken. Spreekt het aan? Dan maken we graag een afspraak. KLIK HIER

MEER RESULTAAT?
LAAT MIJ MEEDENKEN