Merken bouwen middels identiteit

Merkidentiteit helpt merken zich uit te drukken wie ze zijn, zouden willen zijn, of waar ze voor staan.

Merk en Identiteit

Om als merk zichtbaar te zijn, is merkpersoonlijkheid nodig. Duidelijk aangeven waar je als merk of organisatie voor staat. Want een mens kan zich alleen herkennen in een duidelijke merkidentiteit en wil zich alleen verbinden met een merk dat aanspreekt.

TheSign helpt en spiegelt om zo samen een aansprekend merk te ontwikkelen, uit te bouwen of te onderhouden. Dit doen wij o.a. door:

  • ontwikkelen van huisstijl
  • doorvoeren van de huisstijl naar huisstijldragers
  • opzetten van  huisstijlmanual

TheSign
Merken bouwen
Merken onderhouden

Creatieve concepten vinden in het eindeloze universum van mogelijkheden

Creatieve Concepten

TheSign ontwikkelt creatieve, onderscheidende concepten. Concepten met een duidelijke, gerichte communicatieboodschap vanuit een gekozen merkpositionering. Bedoeld om de doelgroep in de juiste beweging te brengen en de gestelde doelen te behalen.

Om tot een concept te komen kijken we eerst met de ogen van de organisatie naar de doelgroep.

Vervolgens kijken we met de ogen van de doelgroep naar de organisatie en proberen deze denkbeelden op een creatieve manier met elkaar in verbinding te brengen.

Op die manier slagen we erin een beweging op gang te brengen die voor beide partijen voelt als een win-winsituatie.  

TheSign
De juiste indruk
De sterkste indruk

ontwikkelen arbeidsmarktcommunicatieconcept

Arbeidsmarktcommunicatie

Juist bij het aantrekken van personeel merkt u hoe belangrijk het hebben van een merkpersoonlijkheid is. Want deze trekt aan of stoot af.

En – groot of klein - elke organisatie heeft een merkpersoonlijkheid. Het is de definitie waar je voor staat en belooft te leveren.

Aansprekende merkpersoonlijkheden hebben minder moeite om mensen aan zich te (ver)binden.

Om een werkgeversmerk te ontwikkelen dat kans van slagen heeft, ontwikkelt TheSign creatieve concepten die draagvlak creëren bij de verschillende stakeholders.

Natuurlijk speelt ook het inzetten van de juiste communicatiekanalen een grote rol. Want elke doelgroep bereik je op z’n eigen wijze. Door dit alles samen te brengen, slaagt TheSign erin om voor organisaties de juiste medewerker voor uw organisatie te winnen.

Merk en Talent
Talent voor mensen
Talent voor merken

webdesign voor website en webshop

Website en -shop

Vindbaar, onderscheidend, snel, gemakkelijk…
Goede websites en -shops brengen het beste van strategie, marketing, creativiteit en techniek samen.

TheSign verenigt al deze disciplines en zo zorgen we voor een mooie en goed werkende website. Vlot vindbaar en snel functionerend.

Een visitekaartje voor uw organisatie. Want ook hier houden we rekening met de merkpersoonlijkheid en de doorvertaling hiervan naar in strategie, marketing, creativiteit en techniek.

TheSign
Hard aan het werk
Hart voor uw merk

concept en vormgeving voor online magazines

Online Magazine

Jaarverslag, medewerkersblad, tijdschrift, verslag, cadeaucatalogus, boek… Ze zijn allemaal uit te geven als online magazine.

Geschikt voor smartphone, tablet én desktop! Snel en eenvoudig in gebruik.

Een eigen magazine in de eigen, onmiskenbare huisstijl. Snel aan te passen, kortere productie tijd en eenvoudig te verzenden zonder verzendkosten

TheSign
Zichtbaar herkenbaar
Zichtbaar onderscheidend

fotografie en fotografieconcept en fotografiestrategie

Fotografie

Een foto maken kan iedereen, denkt menigeen.

Grote vraag is alleen: kan hij ook gebruikt worden voor het bedoelde medium? Of valt er dan niet meer te onderscheiden wat erop staat? En onderbouwt de foto ook het verhaal dat overgebracht moet worden? Brengt hij het juiste gevoel over?

We bedoelen maar te zeggen: fotograferen is nog steeds een vak, hoe ver de techniek inmiddels ook gevorderd is. Het zijn nog steeds de mensen achter de techniek die het eindresultaat bepalen.

Want conceptuele foto’s en fotoseries kenmerken zich door een zekere vorm van regie. Art director en fotograaf beïnvloeden de beelden zodanig dat ze altijd het gewenste uitdrukken en geschikt zijn voor het gewenste medium. Dit gebeurt in de voorbereiding van en tijdens de fotografie, maar ook in de nabewerking.

TheSign
Beeld strategie
Beeld verhaal

Branding en rebranding by TheSign Merkenbouwers

Vraag onze brochure aan

TheSign Merkenbouwer reclame- marketingbureau online en offline

MEER RESULTAAT?

LAAT MIJ MEEDENKEN