Website en -shop

THESIGN-Iconen-Website-en-shop

Mooie websites en webshops krachtig, schaalbaar en vriendelijk in gebruik

Wij hebben een passie voor mooie en goed werkende websites. Websites die goed vindbaar en snel zijn. Die het visitekaartje zijn voor uw organisatie.

Identiteit

De website dient perfect te zijn en aan te sluiten bij de identiteit van het bedrijf. Het laat zien wie je bent als organisatie en waar het bedrijf voor staat. Wat je je doelgroep kan bieden en welke oplossingen je genereert.

 

Eisen aan een goede website 

  • design dient de identiteit van de organisatie goed weer te geven
  • duidelijk en overzichtelijk

  • goed vindbaar voor zoekmachines
  • Responsive
  • Snel


Wat is een goede website?

Ervaringen van de bezoeker aan een website zijn ontzettend belangrijk. Deze ervaringen zorgen ervoor dat een bezoeker dieper in de site duikt of snel vertrekt. Een goede website typeert zich door:

Gebruiksvriendelijkheid  

Een duidelijk menu waarmee goed is ten navigeren. Een duidelijke lettertype en een rustig achtergrond.GestructureerdZodat de bezoeker weet waar die zich bevindt binnen de website.

Responsive


Een website moet op elk moment op elk device goed zichtbaar te zijn. Het mobiele dataverkeer groeit nog steeds zorg daarom dat de website responsive is en zich aanpast aan de schermgrootte van het apparaat waar de bezoeker de website op bekijkt

Inhoud voldoet aan de verwachtingenGeef informatie waar de bezoeker naar op zoek is en niet voortijdig de website verlaat. Plaats op vervolgpagina’s de verdieping over producten of diensten van de organisatie.

Sluit aan bij behoefte van de bezoekerBegin dus met de belangrijkste zaken, het eindresultaat, het product, enzovoort. Op het moment dat bezoekers zijn geinteresseerd in de organisatie gaan ze vanzelf hierna opzoek.

ContactgegevensEen website komt pas betrouwbaar over als er een adres vermeld staat en een bij voorkeur gewoon een telefoonnummer. Het is verplicht om op een website een Kamer van Koophandel nummer te vermelden

SnelheidZorg dat foto’s van een klein formaat op de website plaatst zodat pagina’s snel kunnen worden geopend

De nieuwste technieken

Onze vormgevers & developers zijn constant op de hoogte van de nieuwste technieken, waardoor uw website optimaal presteert op elk medium.  

Perfect resultaat

Neem nu contact op voor een perfect eindresultaat. Idee, concept, ontwerp, copy,  fotografie, realisatie, SEO en online promotie. Alles onder één dak voor een snel en goed resultaat afgestemd op uw budget. 
Wij zien elke opdracht als een grote uitdaging en voelen ons verantwoordelijk voor een perfect eindresultaat. Ongeacht de complexiteit van uw bedrijf of product.
 

Contact